Torta Caprese

Μύρισε Ιταλία! Ένα παραδοσιακό ιταλικό γλυκό που αξιζει να δοκιμάσετε..

torta caprese

 

Υλικά για 8 κομμάτια

  • 450gr πούδρα αμυγδάλου
  • 225gr ζάχαρη άχνη
  • 2 κρόκοι αυγών
  • ασπράδια από 2 αυγά
  • 300gr βούτυρο
  • 5 αυγά
  • 50gr κακάο
  • 75gr ζάχαρη

 

Εκτέλεση

  • χτυπάμε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να γίνουν μια μαρέγκα
  • λιώνουμε το βούτυρο και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία του
  • σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πούδρα αμύγδαλου, τη ζάχαρη άχνη και το κακάο
  • σε ένα άλλο μπολ ενώνουμε τα αυγά με τους κρόκους και το λιωμένο αλλά κρύο πια βούτυρο
  • αναμιγνύουμε τα 2 μείγματα ανακατεύοντάς τα καλά
  • τέλος, προσθέτουμε τη μαρέγκα σε 3 δόσεις, για να αφρατέψει το μείγμα
  • στρώνουμε τον πάτο ενός ταψιού με λαδόκολα και προσθέτουμε το μείγμα
  • ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 18-20 λεπτά (θέλουμε να είναι υγρό, όχι ρευστό)
  • αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με κακάο

 

Καλή σας όρεξη!

 

  • 1

Ακολουθήστε μας στο Instagram

δημιουργούμε με σεβασμό στις κλασικές αξίες...

...διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο και μοντέρνο αποτέλεσμα που απογειώνει τις γευστικές αισθήσεις!

Κατάστημα Αθήνας 1



210 27 74 403
Δευ-Κυρ: 09.00-23.00

Κατάστημα Αθήνας 2



210 68 54 449
Δευ-Κυρ: 09.00-23.00

Κατάστημα Βόλου 1



24210 97 340
Δευ-Κυρ: 09.00-23.00

Κατάστημα Βόλου 2



24210 43 502
Δευ-Κυρ: 09.00-23.00
talk to us

Μιλήστε μας

Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης 1925

Αθήνα
     Λεωφ. Κύμης 17: 210 27 74 403
     Αγ. Παρασκευής 101: 210 68 54 449

Βόλος
     Ιάσονος 96: 24210 97 340
     Παγασών 124: 24210 43 502
info@konstantinidis1925.gr
Δευ-Κυρ: 09.00-23.00

occations

Ιδιαίτερες Περιστάσεις

Τούρτες Γενεθλίων

Βάπτιση

Γάμος

social networks

Κοινωνικά Δίκτυα

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram